apzvalgos Mano Esthederm patirtis grozio bloge apie grozio proceduras

O, Džine, parodyk, kas tavo buteliuke!

Viktorija Česonytė

Viktorija Česonytė

„Pergalės kodas” vadovė

Taip, tokį poveikį mano odai turi Esthederm odos priežiūros priemonės. Tai yra tai, ko mes pirmiausiai kiekviena individualiai pasiprašytumėm Džino iš buteliuko. Tačiau aš gi bjauri analitikė, puikiai suvokianti, kad ne trumpalaikis rezultatas man reikalingas, o ilgalaikis ir patikrintas. Todėl dar vis susilaikysiu nuo kosmetinių produktų vertinimo ir palauksiu, patikrinsiu, pabandysiu ilgiau, iki galėsiu užtikrintai pasakyti apie ką jie ir su kuo jie.

O dabar pasidžiaugsiu dar žemiškesniais dalykais. Pasakykite, o dar geriau – parodykite man moterį, kurios nedžiugina gražūs buteliukai vonios kambary 😉 Bandote prieštarauti „Ką čia tie buteliukai?“. Ir jūs teisios! Laimė buteliukų kiekyje! Prisiperkam brangesnių ar pigesnių, kokybiškesnių ir nelabai, prisinešam, pristatom visur, kur dar tik gebam įtalpinti. Ir jau švytim – gal tik tiek ir tereikia. Kiekvienas mūsų kūno odos lopinėlis turi vis kitokią priemonę, kurią reikia padengti vis kažkokiu išskirtiniu būdu.

Kol pristatinėja produktą ir pasakoja, kaip paprasta juo naudotis, mes tik linksim, užduodam protingus klausimus, vartom akeles ir šventai tikim, kad nuo šiol kasdien pasitepsiu, pasimasažuosiu ir t.t. Parsinešam namo, įkomponuojam ant lentynos. Ir tikrai taip – puolam išbandyti. Ir jau tą sekundę susiduriam su klausimais „tai kaip vis dėlto šį produktą naudoti ir kaip dažnai?“. Dar po kelių dienų, kai dėžutė su „instrukcija“ jau būna išmesta, mes pagalvojame, kad pasitepsiu kitą dieną. Ta kita diena ateina vis rečiau ir rečiau. Rezultatas – kosmetika, kuri iš pradžių taip mus džiugina, dabar jau tik renka dulkes. 🙁

Kai po Institut Esthederm Paris procedūros buvo įteiktas būtent man tinkamų kosmetinių priemonių odos priežiūrai paketas, pagalvojau „kaip dabar atsiminti ką, po ko ir kiek naudoti ant savęs“. Jau pradėjau raustis savo rankinėje ieškodama rašiklio, kad pasinaudočiau farmacininkų įgūdžiu ir ant kiekvienos pakuotės užsirašyčiau, kaip ir kiek dažnai naudoti. Kaip žinia, moterų rankinėse nešiojama pusę gyvenimo. Tad kol atlikinėjau pusės gyvenimo reviziją, mano nuostabioji kosmetologė Andrėja įteikė man knygelę, kurioje buvo tiksliai pažymėtos mano naudojamos kosmetinės priemonės ir jų naudojimo dažnis. Tai yra būtent tai, ką galima pavadinti TOBULA!!!

Viktorijos Česonytės Esthederm kosmetinių produktų vartojimo knygelė

Dabar esu rami, kad išvengsiu bent dalies meditacinio pobūdžio trypčiojimo prie kosmetinių buteliukų lentynėlės nežinodama ką, kada ir kaip ant savęs tepti.

Sveika atvykusi į tikrąjį buteliukų rojų!